Ibadah Korban Aqiqah Di Kemboja

Testimoni Tuan Mohd Zahari Tentang Kami.

Ibadah akikah buat anak saya yang saya wakilkan pada pihak Al Ameen juga dimudahkan Allah setelah saya bertangguh lebih kurang 2 ½ tahun. Anak saya tersebut terus boleh bercakap dengan lancar setelah perlaksanaan ibadah tersebut. Alhamdulillah.

Soalan 1

Boleh kami tahu bagaimana dan di mana anda tahu tentang perkhidmatan kami? 

Saya berjumpa laman web Al Ameen di carian Google dan keyword yang ditulis adalah korban di Kemboja.

Soalan 2

Jika anda terus mencari kami di online, apakah yang menyebabkan anda mencari kami?

Saya tengok pada ketelusan ibadah yang diwakilkan kepada Al Ameen, menerusi kenyataan dan gambar yang disertakan pada laman web tersebut.

Disebabkan kos yang dikenakan agak murah, mudah dan berpatutan di samping ketelusan penyempurnaan ibadah korban tersebut.

Soalan 3

Kebanyakkan peserta kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Mereka menyatakan bahawa perkhidmatan kami adalah yang terbaik.

Jika anda rasa perkhidmatan kami adalah yang terbaik, boleh ceritakan pengalaman anda sepanjang bersama kami?

Saya tak perlu risau dengan perkhidmatan pihak Al Ameen kerana selain dari resit yang disertakan, ada juga disertakan sijil pengesahan dari Mufti Kemboja. Ibadah akikah buat anak saya yang saya wakilkan pada pihak Al Ameen juga dimudahkan Allah setelah saya bertangguh lebih kurang 2 ½ tahun. Anak saya tersebut terus boleh bercakap dengan lancar setelah perlaksanaan ibadah tersebut. Alhamdulillah.

Soalan 4

Boleh anda berikan cadangan untuk menambahbaik mutu perkhidmatan kami?

Setakat ini, tiada apaapa cadangan dari saya.

Search