Ibadah Korban Aqiqah Di Kemboja

Testimoni Tuan Anuar Tentang Kami.

Perkongsian maklumat yang jelas dan mudah faham, kaedah bayaran yang mudah dan penghantaran/pengesahan pelaksanaan amanah melalui menghantar salinan resit dan gambar.

Soalan 1

Boleh kami tahu bagaimana dan di mana anda tahu tentang perkhidmatan kami?  

Saya tahu perkhidmatan Ameen melalui carian kata kunci aqiqah.  Selepas menyemak beberapa laman web berkaitan termasuk Al Ameen, perkongsian maklumat yang mudah difahami dan pengalaman pihak Al Ameen, menyebabkan saya memilih khidmat pihak Al Ameen.

Soalan 2

Jika anda terus mencari kami di online, apakah yang menyebabkan anda mencari kami?

Setelah anda temui kami, apa yang menyebabkan anda mahu menggunakan perkhidmatan kami?

Maklumat yang mudah difahami, laman yang simple dan kesungguhan pihak Ameen sempurnakan apa yang dijanjikan.

Soalan 3

Kebanyakkan peserta kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Mereka menyatakan bahawa perkhidmatan kami adalah yang terbaik.

Jika anda rasa perkhidmatan kami adalah yang terbaik, boleh ceritakan pengalaman anda sepanjang bersama kami?

Perkongsian maklumat yang jelas dan mudah faham, kaedah bayaran yang mudah dan penghantaran/pengesahan pelaksanaan amanah melalui menghantar salinan resit dan gambar.

Soalan 4

Boleh anda berikan cadangan untuk menambahbaik mutu perkhidmatan kami?

Penghantaran resit yang cepat (3 hari bekerja selepas terima bayaran), dengan cara (1) hantar sms/Whatsapp/Telegram dan email, pengesahan terima bayaran (dalam masa 24 jam) (2) Hantar/pos segera resit bayaran.  Sama juga semasa hantar gambar acara serahan/akad sembelihan, melalui whatsapp/Telegram & email, diikuti salinan gambar sebenar.

Search