Ibadah Korban Aqiqah Di Kemboja

Testimoni Cik Puan Zaliha Tentang Kami.

Pengalaman setelah menyertaan kurban,saya telah mengajak adik dan anak saudara saya, dan mereka berpuas hati dalam khidmat yang di berikan.

Soalan 1

Boleh kami tahu bagaimana dan di mana anda tahu tentang perkhidmatan kami?  

Al Ameen Serve Holding Sdn Bhd,telah memberi khidmat dalam program kurban yang baik. Saya  telah mendapat info ini dari risalah yang di letak di cermin kereta saya ketika saya solat jamak di sebuah mesjid di Kuantan ketika bermusafir balik ke kampung saya di Terengganu.

Soalan 2

Jika anda terus mencari kami di online, apakah yang menyebabkan anda mencari kami?

Setelah anda temui kami, apa yang menyebabkan anda mahu menggunakan perkhidmatan kami?

Saya mencari khidmat di oneline kerana untuk menyambung menyertai kurban seterus nya.Saya rasa khidmat Al Ameen Serve Holding Sdn Bhd ini Insha Allah di selenggara dengan baik.

Soalan 3

Kebanyakkan peserta kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Mereka menyatakan bahawa perkhidmatan kami adalah yang terbaik.

Jika anda rasa perkhidmatan kami adalah yang terbaik, boleh ceritakan pengalaman anda sepanjang bersama kami?

Pengalaman setelah menyertaan kurban,saya telah mengajak adik dan anak saudara saya, dan mereka berpuas hati dalam khidmat yang di berikan.

Soalan 4

Boleh anda berikan cadangan untuk menambahbaik mutu perkhidmatan kami?

Cadangan saya,(a) Kerap menghantar info tentang menyertai program kurban di negeri2 yang  selalu Al Ameen Serve Holdings Sdn Bhd adakan agar kami dapat menyertaan jika ada keizinan Allah. (b) Memberi sticker atau kalendar yang boleh sentiasa ibadah kurban ini di baca oleh masarakat islam. 

Search